Päivärippikoulut 2017

To 24.8.2017
Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää,
huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä! Jes. 55:6

Päivärippikoulut 2017

Päivärippikoulu on valintasi, jos haluat käydä rippikoulun, mutta et halua osallistua leirille. Kempeleen seurakunnassa järjestetään vuonna 2017 yksi päivärippikouluryhmä. (Alustavissa suunnitelmissa oli kaksi ryhmää, mutta osallistujien vähyyden vuoksi ryhmät on yhdistetty)

Päivärippikoulujen opetus tapahtuu ilta- ja/tai viikonloppuopetuksena tai koulujen loma-aikana. Päivärippikoulu 1 ajoittuu pääosin viikoille 1 ja 10. Päivärippikoulu 2 ei toteudu 2017 ilmoittautuneiden vähyyden vuoksi.

Päivärippikoulu on maksuton. Siihen ei sisälly aterioita, vaan päivien aikana on mahdollisuus käydä syömässä kotona tai muualla tai syödä omia eväitä.

Ilmoittautuminen vuoden 2017 rippikouluihin on päättynyt. Jos olet unohtanut ilmoittautua, ota yhteyttä Pia Rättyä **@**än tai Juha Maalismaa **@**han.

Päivärippikoulu 1 (Kempeleessä)

Opetuspäivät: Tammikuussa 3- 5.1 ja maaliskuussa 7 - 10.3. Lue lisää