Päivärippikoulut 2017

Pe 28.4.2017
Herra on avuttomien suojelija.
Kun voimani uupuivat,
hän tuli avukseni.
Nyt olen saanut rauhan,
Herra piti minusta huolen. Ps. 116:6-7

Päivärippikoulut 2017

Päivärippikoulu on valintasi, jos haluat käydä rippikoulun, mutta et halua osallistua leirille. Kempeleen seurakunnassa järjestetään vuonna 2017 yksi päivärippikouluryhmä. (Alustavissa suunnitelmissa oli kaksi ryhmää, mutta osallistujien vähyyden vuoksi ryhmät on yhdistetty)

Päivärippikoulujen opetus tapahtuu ilta- ja/tai viikonloppuopetuksena tai koulujen loma-aikana. Päivärippikoulu 1 ajoittuu pääosin viikoille 1 ja 10. Päivärippikoulu 2 ei toteudu 2017 ilmoittautuneiden vähyyden vuoksi.

Päivärippikoulu on maksuton. Siihen ei sisälly aterioita, vaan päivien aikana on mahdollisuus käydä syömässä kotona tai muualla tai syödä omia eväitä.

Ilmoittautuminen vuoden 2017 rippikouluihin on päättynyt. Jos olet unohtanut ilmoittautua, ota yhteyttä Pia Rättyä **@**än tai Juha Maalismaa **@**han.

Päivärippikoulu 1 (Kempeleessä)

Opetuspäivät: Tammikuussa 3- 5.1 ja maaliskuussa 7 - 10.3. Lue lisää