Pe 19.7.2019
Sytytä silmiini valo,
älä anna minun nukkua kuolemaan,
ettei viholliseni sanoisi:
"Minä voitin hänet",
ettei vastustajani saisi iloita tappiostani. Ps. 13:4-5

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2019

Konfirmaatiot kesällä 2019

Kaikki kesän konfirmaatiot ovat Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkossa klo 14.00. Rippikoululaisten tulee olla kirkossa klo 13.00 konfirmaatiopäivänä.                                                       Emme rajaa vieraiden lukumäärää.

Korvaavuudet:

Jos puuttuu jokin "ryhmän yhteiset kokoontumiset" osallistuminen tai joku muu merkintä, niin se tulee korvata osallistumalla Kempeleen seurakunnan järjestämään jumalanpalvelukseen. Lisätietoja ryhmien omilta työntekijöiltä.

Rippikoulukorttien palautus huhtikuun loppuun mennessä kirkkoherran virastoon.

Ota yhteyttä ryhmän omaan työntekijään, jos sinulla puuttuu jokin merintä.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikouluun ja kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Voit ilmoittautua tästä. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen, yhdistysten ja urheilupainotteisen rippikoulun käyvät nuoret suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

*************

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

Päivärippikoulu 1 2019

Päivärippikoulu 1 2019 ajankohdat ja opettajatiimi: Lue lisää

Päivärippikoulu 2 2019

Päivärippikoulu 2n kesäkuun päiväkoulujakso: Lue lisää