La 25.5.2019
Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2019

Nuorten hartaudet to klo 18.-18.45

Pyhän Kolminaisuuden kirkossa vielä maaliskuun ajan  14.3, 21.3  ja  28.3.

Korvaavuudet:

Jos puuttuu jokin "ryhmän yhteiset kokoontumiset" osallistuminen, niin se tulee korvata osallistumalla Kempeleen seurakunnan järjestämään musiikkitilaisuuteen tai jumalanpalvelukseen. Lisätietoja ryhmien omilta työntekijöiltä.

Rippikoulukorttien palautus huhtikuun loppuun mennessä kirkkoherran virastoon.

Osallistumiset seurakunnan toimintaan tulee suorittaa maaliskuun ja huhtikuun aikana viimeistään.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikouluun ja kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Voit ilmoittautua tästä. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen, yhdistysten ja urheilupainotteisen rippikoulun käyvät nuoret suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

*************

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

Päivärippikoulu 1 2019

Päivärippikoulu 1 2019 ajankohdat ja opettajatiimi: Lue lisää

Päivärippikoulu 2 2019

Päivärippikoulu 2n kesäkuun päiväkoulujakso: Lue lisää