Rippikoulu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

La 21.9.2019
Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. 1 Joh. 4:9
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Rippikoulu

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

 

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2020

Rippikoulut 2020 Kempeleen seurakunnassa

 

Rippikouluun ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.9.2019  klo 16.00 ja päättyy tiistaina 17.9.2019  klo 23.59 

 

Tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostilla **@**  

 

 

Kempeleen seurakunnan rippikoulujen vaihtoehdot:

Päivärippikoulu; opetusryhmä kokoontuu Kempeleessä

Rippikoululeirit: rippikoululeirejä on vuoden 2020 aikana kahdeksan (talvella 1 ja kesällä 7).

Leirit pidetään seurakunnan leirikeskuksessa Luurinmutkassa Utajärvellä. Tämän lisäksi jokaisella ryhmällä on 2-3 päiväkoulupäivää leiriä edeltävällä viikolla Kempeleessä. Leiristä on ruoka – ja kuljetusmaksu.

Rippikouluvaihtoehdot aikatauluineen ovat nähtävillä nettisivuilla viikolla 37.

Ilmoittautumiset vuoden 2020 rippikouluihin

Ilmoittautuminen Kempeleen seurakunnan rippikouluun tästä.

 

Ilmoittautuminen Kempeleen seurakunnan kotiseurakuntayhteysjaksoon silloin, kun käy rippikoulun Kempeleen seurakunnan ulkopuolella tästä.

 

Huomioitavaa:

Järjestöjen, yhdistysten ja urheilupainotteisen rippikoulun käyvät nuoret suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

 

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

 

*************

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

 

 

Päivärippikoulu 1 2020

Päivärippikoulu 1  2020  ajankohdat ja opettajatiimi:   - 2.-4.1., 1.-2.2. ja 1.-4.3.2020   - Ensimmäiseen tapaamiseen tulee sähköpostilla kutsu ja myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. ... Lue lisää

Päivärippikoulu 2 2020

Päivärippikoulu 2  2020  ajankohdat ja opettajatiimi:   - 1.-5.6. ja 8.-12.6.   - Ensimmäiseen tapaamiseen tulee sähköpostilla kutsu ja myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan.   - ... Lue lisää

Leiririppikoulut 2020
Hiippakunnallinen partiorippikoulu 2020

Ilmoittaudu tästä. Lue lisää

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

  Lue lisää

Konfirmaatio
Isostoiminta

Action Angelsin toimintakisan voittajaksi nousi Limingan rovastikunnan isostapahtuma Isosenkelit, joka järjestettiin Kempeleessä kauppakeskus Zeppeliinissä. Nuorten toteuttamassa tapahtumassa autettiin ihmisiä arkisissa tilanteissa. Perjantai-iltana oli mahdollista saada apua mm. kauppakassin pakkaamisessa ja auton tuulilasin pesussa tai rentoutua hetki ilmaisessa hartiahieronnassa. Yhden perheen lapset riemastuivat, kun pääsivät leikkimään isosten kanssa. Cajanus-kodilla viertailtiin ja laulettiin vanhuksille. Tempaus valittiin myös yleisön suosikiksi. Hienoa isosenkelit!" Lue lisää