Rippikoulu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

La 25.5.2019
Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Rippikoulu

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

 

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2019

Nuorten hartaudet to klo 18.-18.45

Pyhän Kolminaisuuden kirkossa vielä maaliskuun ajan  14.3, 21.3  ja  28.3.

Korvaavuudet:

Jos puuttuu jokin "ryhmän yhteiset kokoontumiset" osallistuminen, niin se tulee korvata osallistumalla Kempeleen seurakunnan järjestämään musiikkitilaisuuteen tai jumalanpalvelukseen. Lisätietoja ryhmien omilta työntekijöiltä.

Rippikoulukorttien palautus huhtikuun loppuun mennessä kirkkoherran virastoon.

Osallistumiset seurakunnan toimintaan tulee suorittaa maaliskuun ja huhtikuun aikana viimeistään.

 

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

 

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikouluun ja kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Voit ilmoittautua tästä. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen, yhdistysten ja urheilupainotteisen rippikoulun käyvät nuoret suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

 

 

 

*************

 

 

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

 

 

 

Päivärippikoulu 1 2019

Päivärippikoulu 1 2019 ajankohdat ja opettajatiimi: Lue lisää

Päivärippikoulu 2 2019

Päivärippikoulu 2n kesäkuun päiväkoulujakso: Lue lisää

Leiririppikoulut 2019
Hiippakunnallinen partiorippikoulu 2019

Hiippakunnallinen partiorippikoulu järjestetään 18.-20.1.2019, 18.-22.4.2019, 17.-18.5.2019 konf. 18.5.19. Leirin järjestää Tuiran seurakunta. Lue lisää

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

  Lue lisää

Konfirmaatio
Isostoiminta

Action Angelsin toimintakisan voittajaksi nousi Limingan rovastikunnan isostapahtuma Isosenkelit, joka järjestettiin Kempeleessä kauppakeskus Zeppeliinissä. Nuorten toteuttamassa tapahtumassa autettiin ihmisiä arkisissa tilanteissa. Perjantai-iltana oli mahdollista saada apua mm. kauppakassin pakkaamisessa ja auton tuulilasin pesussa tai rentoutua hetki ilmaisessa hartiahieronnassa. Yhden perheen lapset riemastuivat, kun pääsivät leikkimään isosten kanssa. Cajanus-kodilla viertailtiin ja laulettiin vanhuksille. Tempaus valittiin myös yleisön suosikiksi. Hienoa isosenkelit!" Lue lisää

Futisripari

Futisrippikoulun kokonaisuus: Lue lisää