Ti 13.11.2018
Tomu palaa maahan, josta se on tullut.
Henki palaa Jumalan luo, joka on sen antanut. Saarn. 12:7

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2019

Rippikouluinfo vuoden 2019 rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen järjestetään Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa Kissaojantie 12 KESKIVIIKKONA 5. syyskuuta seuraavalla aikataululla:

• klo 18.00-19.00 sukunimien alkukirjaimet A- L

• klo 19.00-20.00 sukunimien alkukirjaimet M-Ö

Ilmoittautuminen vuoden 2019 rippikouluihin tapahtuu sähköisesti 6.9.2018 klo 10.00 - 11.9.2018 klo 24.00 täällä.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikouluun ja kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Voit ilmoittautua tästä. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen, yhdistysten ja urheilupainotteisen rippikoulun käyvät nuoret suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

*************

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

Päivärippikoulu 1 2019

Päivärippikoulu 1 2019 ajankohdat ja opettajatiimi: Lue lisää

Päivärippikoulu 2 2019

Päivärippikoulu 2 2019 ajankohdat ja opettajatiimi: Lue lisää