Rippikoulu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

Su 25.6.2017
Jeesus sanoo:
"Juuri sitä, mikä on kadonnut, Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan." Luuk. 19:10
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Rippikoulu

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

 

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2017

Ilmoittautuminen vuoden 2017 rippikouluihin on päättynyt. Jos ilmoittautuminen on unohtunut, ota yhteyttä Pia Rättyään **@** tai Juha Maalismaa **@**han.

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikoulun kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa.

Järjestöjen rippikoulun käyvät suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai       **@**

 

*************

Rippikoululeirit Luurinmutkassa
4.6. - 21.7.2017

Vastaa palautekyselyyn tästä!

 

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

 

 

 

Päivärippikoulut 2017

Päivärippikoulu on valintasi, jos haluat käydä rippikoulun, mutta et halua osallistua leirille. Kempeleen seurakunnassa järjestetään vuonna 2017 yksi päivärippikouluryhmä. (Alustavissa suunnitelmissa oli kaksi ryhmää, mutta osallistujien vähyyden vuoksi ryhmät on yhdistetty) Lue lisää

Leiririppikoulut 2017

Kempeleen seurakunnassa järjestetään 2017  kahdeksan leiririppikouluryhmää. Ensimmäinen on tammikuun alussa pidettävä Talvirippikoululeiri. Kesärippikoululeirit 1-7 järjestetään koulujen kesäloman aikana viikoilla 23-29 Lue lisää

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

  Lue lisää

Konfirmaatio
Isostoiminta

Action Angelsin toimintakisan voittajaksi nousi Limingan rovastikunnan isostapahtuma Isosenkelit, joka järjestettiin Kempeleessä kauppakeskus Zeppeliinissä. Nuorten toteuttamassa tapahtumassa autettiin ihmisiä arkisissa tilanteissa. Perjantai-iltana oli mahdollista saada apua mm. kauppakassin pakkaamisessa ja auton tuulilasin pesussa tai rentoutua hetki ilmaisessa hartiahieronnassa. Yhden perheen lapset riemastuivat, kun pääsivät leikkimään isosten kanssa. Cajanus-kodilla viertailtiin ja laulettiin vanhuksille. Tempaus valittiin myös yleisön suosikiksi. Hienoa isosenkelit!" Lue lisää