Ti 24.10.2017
Pitäkää te Herra Sebaot pyhänä,
pelätkää vain häntä,
vaviskaa hänen edessään. Jes. 8:13

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2018

Rippikouluinfo vuoden 2018 rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen järjestetään Kokkokankaan seurakuntatalossa (Kissaojantie 12) KESKIVIIKKONA 6. syyskuuta seuraavalla aikataululla:

• klo 18.00-19.00 sukunimien alkukirjaimet A - M
  • klo 19.00-20.00 sukunimien alkukirjaimet N - Ö

Ilmoittautuminen vuoden 2018 rippikouluihin tapahtuu sähköisesti 7.9.2017 klo 10.00 - 12.9.2018 klo 24.00 täällä.

Ota tarvittaessa yhteyttä Pia Rättyään **@** tai Juha Maalismaa **@**han.

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikoulun kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen rippikoulun käyvät suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai       **@**

*************

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

Päivärippikoulut 2018

Päivärippikoulu on valintasi, jos haluat käydä rippikoulun, mutta et halua osallistua leirille. Kempeleen seurakunnassa järjestetään vuonna 2018 päivärippikouluryhmä. Lue lisää

Leiririppikoulut 2018

Kempeleen seurakunnassa järjestetään 2018  kahdeksan leiririppikouluryhmää. Ensimmäinen on tammikuun alussa pidettävä Talvirippikoululeiri. Kesärippikoululeirit 1-7 järjestetään koulujen kesäloman aikana viikoilla 23-29 Lue lisää