Rippikoulu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

To 19.7.2018
Iloitkaa, hurskaat! Iloitkaa Herrasta,
ylistäkää hänen pyhää nimeään! Ps. 97:12
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Rippikoulu

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

 

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2019

Rippikouluinfo vuoden 2019 rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen järjestetään Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa Kissaojantie 12 KESKIVIIKKONA 5. syyskuuta seuraavalla aikataululla:

  • klo 18.00-19.00 sukunimien alkukirjaimet A- L

  • klo 19.00-20.00 sukunimien alkukirjaimet M-Ö

Ilmoittautuminen vuoden 2019 rippikouluihin tapahtuu sähköisesti 6.9.2018 klo 10.00 - 11.9.2018 klo 24.00 täällä.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

 

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikoulun kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen rippikoulun käyvät suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

 

 

 

*************

 

 

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

 

 

 

Päivärippikoulut 2018

Päivärippikoulu on valintasi, jos haluat käydä rippikoulun, mutta et halua osallistua leirille. Kempeleen seurakunnassa järjestetään vuonna 2018 päivärippikouluryhmä. Lue lisää

Leiririppikoulut 2018

Kempeleen seurakunnassa järjestetään 2018  kahdeksan leiririppikouluryhmää. Ensimmäinen on tammikuun alussa pidettävä Talvirippikoululeiri. Kesärippikoululeirit 1-7 järjestetään koulujen kesäloman aikana viikoilla 23-29 Lue lisää

Hiippakunnallinen partiorippikoulu 2018

Hiippakunnallinen partiorippikoulu järjestetään Rokualla 8.-16.6.2018. Leirin järjestää Tuiran seurakunta. Lue lisää

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

  Lue lisää

Konfirmaatio
Isostoiminta

Action Angelsin toimintakisan voittajaksi nousi Limingan rovastikunnan isostapahtuma Isosenkelit, joka järjestettiin Kempeleessä kauppakeskus Zeppeliinissä. Nuorten toteuttamassa tapahtumassa autettiin ihmisiä arkisissa tilanteissa. Perjantai-iltana oli mahdollista saada apua mm. kauppakassin pakkaamisessa ja auton tuulilasin pesussa tai rentoutua hetki ilmaisessa hartiahieronnassa. Yhden perheen lapset riemastuivat, kun pääsivät leikkimään isosten kanssa. Cajanus-kodilla viertailtiin ja laulettiin vanhuksille. Tempaus valittiin myös yleisön suosikiksi. Hienoa isosenkelit!" Lue lisää