Rippikoulu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

Pe 19.7.2019
Sytytä silmiini valo,
älä anna minun nukkua kuolemaan,
ettei viholliseni sanoisi:
"Minä voitin hänet",
ettei vastustajani saisi iloita tappiostani. Ps. 13:4-5
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Rippikoulu

Tervetuloa Kempeleen seurakunnan rippikoulutyön sivulle!

 

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

RIPPIKOULUT 2019

Konfirmaatiot kesällä 2019

Kaikki kesän konfirmaatiot ovat Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkossa klo 14.00. Rippikoululaisten tulee olla kirkossa klo 13.00 konfirmaatiopäivänä.                                                       Emme rajaa vieraiden lukumäärää.

Korvaavuudet:

Jos puuttuu jokin "ryhmän yhteiset kokoontumiset" osallistuminen tai joku muu merkintä, niin se tulee korvata osallistumalla Kempeleen seurakunnan järjestämään jumalanpalvelukseen. Lisätietoja ryhmien omilta työntekijöiltä.

Rippikoulukorttien palautus huhtikuun loppuun mennessä kirkkoherran virastoon.

Ota yhteyttä ryhmän omaan työntekijään, jos sinulla puuttuu jokin merintä.

 

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä

**@**  tai **@**

 

Mikäli olet menossa kotiseurakuntasi ulkopuolelle rippikouluun tms. jonkin järjestön rippikouluun,  sinun tulee myös ilmoittautua rippikouluun ja kotiseurakuntayhteysjaksoon Kempeleen seurakunnassa. Voit ilmoittautua tästä. Myös tästä lisätietoa rippikouluinfossa.

Järjestöjen, yhdistysten ja urheilupainotteisen rippikoulun käyvät nuoret suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson täällä kotiseurakunnassa = Kempeleen seurakunnassa.

 

 

 

*************

 

 

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

 

 

 

Päivärippikoulu 1 2019

Päivärippikoulu 1 2019 ajankohdat ja opettajatiimi: Lue lisää

Päivärippikoulu 2 2019

Päivärippikoulu 2n kesäkuun päiväkoulujakso: Lue lisää

Leiririppikoulut 2019
Hiippakunnallinen partiorippikoulu 2019

Hiippakunnallinen partiorippikoulu järjestetään 18.-20.1.2019, 18.-22.4.2019, 17.-18.5.2019 konf. 18.5.19. Leirin järjestää Tuiran seurakunta. Lue lisää

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

  Lue lisää

Konfirmaatio
Isostoiminta

Action Angelsin toimintakisan voittajaksi nousi Limingan rovastikunnan isostapahtuma Isosenkelit, joka järjestettiin Kempeleessä kauppakeskus Zeppeliinissä. Nuorten toteuttamassa tapahtumassa autettiin ihmisiä arkisissa tilanteissa. Perjantai-iltana oli mahdollista saada apua mm. kauppakassin pakkaamisessa ja auton tuulilasin pesussa tai rentoutua hetki ilmaisessa hartiahieronnassa. Yhden perheen lapset riemastuivat, kun pääsivät leikkimään isosten kanssa. Cajanus-kodilla viertailtiin ja laulettiin vanhuksille. Tempaus valittiin myös yleisön suosikiksi. Hienoa isosenkelit!" Lue lisää

Futisripari

Futisrippikoulun kokonaisuus: Lue lisää