Konsertit

Su 22.7.2018
Jeesus sanoo:
"Jokainen, joka kuulee nämä sanani ja tekee niiden mukaan, on kuin järkevä mies, joka rakensi talonsa kalliolle." Matt. 7:24

Konsertit

Kesäkahvilassa soi suomalainen pianomusiikki
Kesäkonsertti torstaina 26.7. klo 12.45-13.30 Kempeleen keskustan seurakuntasalissa

Kempeleläislähtöinen pianisti Aaron Ahola soittaa kesäkonsertissaan suomalaista pianomusiikkia Jean Sibeliukselta, 100-vuotisjuhlavuottaan viettävältä Toivo Kuulalta ja 150-vuotisjuhlavuottaan viettävältä Oskar Merikannolta.

Aaron (s. 1995) on kotoisin Kempeleestä ja opiskelee nyt pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa opettajanaan Antti Hotti. Mestarikursseilla häntä ovat opettaneet mm. Geoffrey Burleson, Irina Zahharenkova ja Liisa Pohjola. Urkujensoittoa Aaron on opiskellut Olli Porthanin oppilaana. Aaron on todella kiinnostunut myös Lied-musiikista ja erilaisista säestystehtävistä. Hän on tehnyt lied-yhteistyötä sopraano Eveliina Ylikosken kanssa vuodesta 2017 ja osallistunut mm. Heikki Pellisen lied-kursseille. Suomalaista musiikkia esitettäessä Aaron tykkää erityisesti suomalaisten kansallisromantikkojen, erityisesti Sibeliuksen piano- ja laulumusiikista. Tulevaisuudessa Aaron haluaisi työskennellä monipuolisesti pedagogina ja esiintyvänä taiteilijana liedin ja soolo-ohjelmiston parissa.

Kesäkahvila on avoinna klo 12.00-13.30 ja konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!