Matkalla -ryhmä

Ti 13.11.2018
Tomu palaa maahan, josta se on tullut.
Henki palaa Jumalan luo, joka on sen antanut. Saarn. 12:7

Aikuiskatekumenaatti - Matkalla aikuiseen uskoon

Uutta suuntaa etsimässä

Matkalla -ryhmä

Matkalla -ryhmä liittyy evankelis-luterilaisen kirkon aikuiskatekumenaattityöhön.

Seuraava ryhmä alkaa 2019 syksyllä.

Toimintaperiaatteena on avoin ja rehellinen ajattelu ja keskustelu, jossa jokainen saa puhua omia mietteitään tai olla hiljaakin. Ryhmän aiheet lähtevät liikkeelle ryhmäläisten omista kysymyksistä. Niistä aiheista kukin saa vapaasti ilmaista omat ajatuksensa, kukin vuorollaan. Toisen ajatuksia ei arvioida vaan kukin puhuu vain omasta puolestaan, ja muita kuunnellen. Näin jokainen saa uusia näkökulmia asioihin, tavalla jossa ei tarvitse pelätä väittelyä tai sitä että oma mielipide mitätöidään. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän koko on max 10 henkilöä.

Ryhmän vetäjänä toimii kappalainen Vesa Äärelä, joka on vetänyt näitä ryhmiä vuodesta 2008. Mukana on yleensä myös apuohjaaja.

Mikäli olet kiinnostunut ja haluat lähteä Matkalla -ryhmään, ota epäröimättä yhteyttä Vesa Äärelään joko soittamalla 0407703819, tai sähköpostilla vesa.aarela (ät) evl.fi

Lisätietoja katekumenaattityöstä saat myös sivulta http://notes.evl.fi/aikuinenusko.nsf/start