Parisuhdetyö

La 22.9.2018
Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa!
Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan,
ja niin maa palauttaa kuolleet elämään. Jes. 26:19

Parisuhdetyö

Muita tulevia tapahtumia:

• 26.9. klo 18.00 Parisuhdevapaaehtoisten kokoontuminen Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa. Suunnittelemme tulevaa toimintaa ja tapahtumia. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat parisuhdetyöstä kiinnostuneet!

• 12.11. klo 16-20 Parisuhde pop-up tapahtuma Zeppelinin keskusaukiolla. Parisuhdeasiaa monella tavalla. Mukana parisuhdetyön vapaaehtoisia ja ammattilaisia mm. Kataja ry:n toiminnan johtaja Liisa Välilä. Parisuhdetyön esittelyä, musiikkia, rakkausrastirata, pussauskoppi ym. mukavaa.

• 30.11. klo 18 pariskuntien jouluinen ruokailu Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin syksyllä.

• Tulossa keväällä 2019 PariAsiaa luentosarja jossa teemoina:

1) Virtaa parisuhteen hyvinvointiin

2) Avaimia parisuhteen vuorovaikutukseen

3) Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin

4) Kipinää kosketukseen parisuhteessa

5) Työkaluja parisuhteen ristiriitoihin

6) Syventäviä työkaluja parisuhteen ristiriitoihin.

Luennot ovat ilmaisia eikä ennakkoilmoittautumista ole. Lastenhoito järjestetty.

Kataja-Parisuhdekeskus ry:n tarjontaa voi katsella osoitteessa http://www.katajary.fi/

Parisuhdetyöstä vastaa seurakuntapastori Päivi Ollikainen p. 0447790063, sähköposti **@**.

Jos haluat liittyä parisuhdetyön sähköpostilistalle, laita viestiä. Saat säännöllisesti sähköpostiviestin tapahtumistamme.