Parisuhdetyö

Ke 13.11.2019
Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat, ensin juutalaisille, sitten myös kreikkalaisille. Room. 1:16

Parisuhdetyö

Parisuhde pop-up-tapahtuma Zeppelinissä 9.11.19 klo 11-15

Toimijat esittelevät työtään pariskuntien hyväksi, mukana myös pussauskoppi ja lapsille kasvomaalausta. Mukana myös parisuhdeaiheista musiikkia Risto Jyrkältä ja Kaisla Huoviselta. Tervetuloa moikkaamaan!

Pariskuntien jouluruokailu Kokkokankaan seurakuntakeskuksen salissa 29.11.19 klo 18.00.

Tilaisuudessa runsas joulupöytä hintaan 30e/pariskunta sekä jouluista ohjelmaa. Ilmoittautuminen sähköisen ilmoittautumisen kautta!

Kataja-Parisuhdekeskus ry:n tarjontaa voi katsella osoitteessa http://www.katajary.fi/

Parisuhdetyöstä vastaa seurakuntapastori Niko Salminen p. 0447790037, sähköp. **@**.

Jos haluat liittyä parisuhdetyön sähköpostilistalle tai WhatsApp-ryhmään, laita Nikolle viestiä. Saat säännöllisesti sähköpostiviestin tapahtumistamme. WhatsApp-ryhmässä tiedotamme myös tapahtumista ja jaamme ajatuksia.