Parisuhdetyö

La 21.9.2019
Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. 1 Joh. 4:9

Parisuhdetyö

Pizzaa ja Parisuhdetta -illan ilmoittautumista on jatkettu 24.9.19 asti. Illan hintaan sisältyy alkuruoat, vapaavalintaiset pizzat/samanhintaiset pääruoat ja kahvit sekä alustus parisuhteesta. Ilmoittaudu sähköisen ilmoittautumisemme kautta!

Muita tulevia tapahtumia:

• 8.10.2019 klo 17.30 Parisuhdevapaaehtoisten kokoontuminen Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa (henkilökunnan kahvihuone!)                                              Suunnittelemme loppusyksyn Popup-tapahtumaa sekä jouluruokailua sekä kevättä 2020. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat parisuhdetyöstä kiinnostuneet!

Kataja-Parisuhdekeskus ry:n tarjontaa voi katsella osoitteessa http://www.katajary.fi/

Parisuhdetyöstä vastaa seurakuntapastori Niko Salminen p. 0447790037, sähköp. **@**.

Jos haluat liittyä parisuhdetyön sähköpostilistalle tai WhatsApp-ryhmään, laita Nikolle viestiä. Saat säännöllisesti sähköpostiviestin tapahtumistamme. WhatsApp-ryhmässä tiedotamme myös tapahtumista ja jaamme ajatuksia.