Parisuhdetyö

La 25.5.2019
Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13

Parisuhdetyö

Muita tulevia tapahtumia:

• 8.8.2019 klo 18.00 Parisuhdevapaaehtoisten kokoontuminen Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa                                              Suunnittelemme tulevaa toimintaa ja tapahtumia. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat parisuhdetyöstä kiinnostuneet!

Kataja-Parisuhdekeskus ry:n tarjontaa voi katsella osoitteessa http://www.katajary.fi/

Parisuhdetyöstä vastaavat seurakuntapastorit Päivi Ollikainen p. 0447790063, sähköp. **@**. ja Niko Salminen p. 0447790037, sähköp. **@**.

Jos haluat liittyä parisuhdetyön sähköpostilistalle, laita viestiä. Saat säännöllisesti sähköpostiviestin tapahtumistamme.