Lähimmäispalvelu

pelätkää vain häntä,
vaviskaa hänen edessään. Jes. 8:13

Lähimmäispalvelu

Seurakunnaan lähimmäispalvelutoiminnan kautta on mahdollista toimia vapaaehtoisena ystävänä lähimmäiselle. Järjästämme vapaaehtoisille ystäville lähimmäispalveluiltoja, joiden kautta saa ohjausta ja tukea ystävänä toimimiseen.

Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen on yhdessäoloa, kuuntelemista ja keskustelemista tavallisen ihmisen taidoin. Ystävänä toimiminen ei korvaa läheisten, kotihoidon ja muiden tahojen antamaa apua.

Tarvitsemme lähimmäispalvelutoimintaan lisää vapaaehtoisia ystäviä. Olisiko sinulla aikaa alkaa ystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

puh.040-7790368 Diakoni Jaana Helisten-Heikkilä

puh.040-7790367 Diakonissa Soile Pakkanen

LÄHIMMÄISPALVELUILTA

tiistaina 7.11. klo 18 Kokkokankaan srk-keskuksessa. Iltapala ja yhdessäoloa.

Tervetuloa!

TULE HOIDETUKSI-päivä Tyrnävän srk-talolla la 28.10.klo 10-18. Luennoitsijana ANNA-LIISA VALTAVAARA, aiheena mm. anteeksiantamus ja armo.

Bussikuljetus Kempeleestä srk-kodilta, Tiilitieltä klo 9.20. Ruokamaksu 10 e (käteisenä paikan päällä, bussikuljetus ilmainen)

Ilm. ja ruokavaliot 17.10. mennessä puh. 040-7790 365

Järj. Limingan rovastikunnan diakoniatyö