Lähimmäispalvelu

Ke 24.10.2018
Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi. Gal. 3:28

Lähimmäispalvelu

Seurakunnaan lähimmäispalvelutoiminnan kautta on mahdollista toimia vapaaehtoisena ystävänä lähimmäiselle. Järjästämme vapaaehtoisille ystäville lähimmäispalveluiltoja, joiden kautta saa ohjausta ja tukea ystävänä toimimiseen.

Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen on yhdessäoloa, kuuntelemista ja keskustelemista tavallisen ihmisen taidoin. Ystävänä toimiminen ei korvaa läheisten, kotihoidon ja muiden tahojen antamaa apua.

Tarvitsemme lähimmäispalvelutoimintaan lisää vapaaehtoisia ystäviä. Olisiko sinulla aikaa alkaa ystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

puh. 040-7790 368/ Diakoni Jaana Helisten-Heikkilä

puh. 040-7790 367/ Diakonissa Soile Pakkanen

YSTÄVÄKSI LÄHIMMÄISELLE?

Oletko kiinnostunut Lähimmäispalvelun toiminnasta?

Vapaaehtoisena ystävänä voit toimia tavallisen ihmisen taidoin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätietoja:

puh. 040-7790 368 / Jaana Helisten-Heikkilä, diakoniatyöntekijä