Lähimmäispalvelu

Ti 26.9.2017
Herra, kuule rukoukseni, vastaa minulle,
minä olen köyhä ja avuton. Ps. 86:1

Lähimmäispalvelu

Seurakunnaan lähimmäispalvelutoiminnan kautta on mahdollista toimia vapaaehtoisena ystävänä lähimmäiselle. Järjästämme vapaaehtoisille ystäville lähimmäispalveluiltoja, joiden kautta saa ohjausta ja tukea ystävänä toimimiseen.

Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen on yhdessäoloa, kuuntelemista ja keskustelemista tavallisen ihmisen taidoin. Ystävänä toimiminen ei korvaa läheisten, kotihoidon ja muiden tahojen antamaa apua.

Tarvitsemme lähimmäispalvelutoimintaan lisää vapaaehtoisia ystäviä. Olisiko sinulla aikaa alkaa ystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

puh.040-7790368 Diakoni Jaana Helisten-Heikkilä

puh.040-7790367 Diakonissa Soile Pakkanen

Olet lämpimästi tervetullut lähimmäispalveluiltoihin:

• tiistaina 19.9. klo 17.30 Kokkokankaan srk-keskuksessa, Kissaojantie 12. Infoa toiminnasta. Iltapala klo 18.30. Hyvinvointikouluttaja Eija Keräsen luento klo 19.
  • tiistaina 7.11. klo 18 Kokkokankaan srk-keskuksessa. Musiikkia ja runoja. Iltapala.

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet!