Lähimmäispalvelu

To 23.11.2017
Minä odotan Herraa kuin vartijat aamua,
hartaammin kuin vartijat aamua. Ps. 130:6

Lähimmäispalvelu

Seurakunnaan lähimmäispalvelutoiminnan kautta on mahdollista toimia vapaaehtoisena ystävänä lähimmäiselle. Järjästämme vapaaehtoisille ystäville lähimmäispalveluiltoja, joiden kautta saa ohjausta ja tukea ystävänä toimimiseen.

Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen on yhdessäoloa, kuuntelemista ja keskustelemista tavallisen ihmisen taidoin. Ystävänä toimiminen ei korvaa läheisten, kotihoidon ja muiden tahojen antamaa apua.

Tarvitsemme lähimmäispalvelutoimintaan lisää vapaaehtoisia ystäviä. Olisiko sinulla aikaa alkaa ystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

puh.040-7790368 Diakoni Jaana Helisten-Heikkilä

puh.040-7790367 Diakonissa Soile Pakkanen

LÄHIMMÄISPALVELUILTA ti 7.11. klo 18

Tervetuloa kaikki lähimmäispalvelun vapaaehtoiset ystävät ja kiinnostuneet LÄHIMMÄISPALVELUILTAAN

tiistaina 7.11. klo 18 KOKKOKANKAAN SRK-KESKUKSEEN, Kissaojantie 12

Tarjolla iltapala. Illan teemana Runoja ja kuvia luonnosta.

YSTÄVÄKSI LÄHIMMÄISELLE?

Tarvitsemme lähimmäispalveluun lisää vapaaehtoisia ystäviä. Olisiko sinulla mahdollisuus alkaa juttukaveriksi yksinäiselle?

Ota rohkeasti yhteyttä!

puh. 040-7790 368 / Jaana Helisten-Heikkilä, diakoniatyöntekijä