Lähimmäispalvelu

Herra, avaa minun huuleni,
niin suuni julistaa sinun kunniaasi. Ps. 51:17

Lähimmäispalvelu

Seurakunnaan lähimmäispalvelutoiminnan kautta on mahdollista toimia vapaaehtoisena ystävänä lähimmäiselle. Järjästämme vapaaehtoisille ystäville lähimmäispalveluiltoja, joiden kautta saa ohjausta ja tukea ystävänä toimimiseen.

Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen on yhdessäoloa, kuuntelemista ja keskustelemista tavallisen ihmisen taidoin. Ystävänä toimiminen ei korvaa läheisten, kotihoidon ja muiden tahojen antamaa apua.

Tarvitsemme lähimmäispalvelutoimintaan lisää vapaaehtoisia ystäviä. Olisiko sinulla aikaa alkaa ystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

puh. 040-7790 368/ Diakoni Jaana Helisten-Heikkilä

puh. 040-7790 367/ Diakonissa Soile Pakkanen

YSTÄVÄKSI LÄHIMMÄISELLE?

Oletko kiinnostunut Lähimmäispalvelun toiminnasta? Syksylle 2018 on suunnitteilla LÄHIMMÄISPALVELUKURSSI, jonka kautta saat lisätietoa ystävätoiminnasta.

Tiedustelut:

puh. 040-7790 368 / Jaana Helisten-Heikkilä, diakoniatyöntekijä