Oma Hetki -omaishoitajaryhmä

Ke 16.1.2019
Hän pelasti meidät pesemällä meidät puhtaiksi, niin että synnyimme uudesti ja Pyhä Henki uudisti meidät. Tit. 3:5

Oma Hetki -omaishoitajaryhmä

on omaishoitajille tarkoitettu keskusteluryhmä.
Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoitotuen piirissä olemista. Ryhmään ovat tervetulleita myös entiset omaishoitajat. Omaishoitajaryhmän tavoitteena on tukea omaishoitajien hyvinvointia ja jaksamista sekä tarjota vertaistukea.

Ryhmä kokoontuu n. kerran kuukaudessa torstaina klo 12.30-14.00 Kahvila Ilonpisarassa, Tiilitie 1. (sisäänkäynti Srk-talon päädystä)

Kevät 2019

24.1. Oma Hetki- ryhmä

21.2. Oma Hetki-ryhmä

14.3. Ommaiskahvila, järj. Oulun seudun omaishoitajat ry

Vieraana Minna-Maria Salminen kertomassa  Omaishoitajien yhdistyksen tekemästä edunvalvonnasta. Omaishoitajat ja läheiset tervetuloa kahvittelemaan ja rupattelemaan!

16.5. Kevätretki

23.5. Kevätkirkko klo 13 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa

Maanantaina 26.8. OMAISHOITAJIEN JA HOIDETTAVIEN RETKIPÄIVÄ Luurinmutkan leirikeskukseen Utajärvelle. Päivän aikana mukavaa ohjelmaa, ruokailua ja ulkoilua. Bussikyyditys. Ilm. ja ruokavaliot puh. 040-7790 368.

Järj. Kempeleen kunta, seurakunta, Lions Club sekä Oulun seudun omaishoitajat ry.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tiedustelut diakoni Jaana Helisten-Heikkilä, puh. 040 7790 368