Varhaisnuorten tapahtumat, leirit ja retket

La 24.8.2019
Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan,
vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan.
Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi,
hän viitoittaa sinulle oikean tien. Sananl. 3:5-6

Varhaisnuorten tapahtumat, leirit ja retket

Varhaisnuorten leirit vuosi 2019

Varhaisnuorten leirit järjestetään Luurinmutkan leirikeskuksessa, yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa. Voit ilmoittaa lapsesi kyseiselle leirille sen alla olevasta linkistä. Leirien ajankohdat ovat:

Syyslomaleiri 21.-23.10.2019

1.-6. -luokkalaisille suunnattu lastenleiri. Leiri järjestetään yhteistyössä Kempeleen kunnan nuorisotoimen kanssa.

Joululeiri 13.-15.12.2019

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntunesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla, ilmoittautumisajan jälkeen. Leirin voi perua maksutta viimeisen ilmoittautumispäivän klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen ilmoittautumisajan jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirje lähetetään myös sähköpostiin ilmoittautumisajan jälkeen.

Retki Liisan Linnaan 7.9.2019 klo 10-15

Lähde seikkailemaan Liisan linnaan. Valloita joukkueesi kanssa linna, etsi aarre ja nauti eväitä nuotion äärellä. Retken hinta on 10.00 € sisältäen bussikuljetuksen, eväät ja osallistumismaksun Liisan linnan seikkailuliikuntapuistoon. Ilmoittaudu tästä. Retki on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Lisätietoja Outi Kuru 040 7790 372

Iso kerhopäivä -teemainen toimintapäivä 25.10.2019 n. klo 10-15

Ison kerhopäivän aikana pääset kokeilemaan, millaista on leipoa kokkikerhossa, askarrella puuhakerhossa, leikkiä liikuntakerhossa ja musisoida musiikkikerhossa yhdessä toisten kanssa. Päivän aikana kierrämme rastiradan lailla kaikissa kerhoissa. Ilmoittaudu tästä

Yökirkossa 30.11.-1.12.2019

Luvassa pimeäpiilosta, leikkimistä, musisointia, nukkumista kirkkosalissa herkuttelua unohtamatta. Tule viettämään hauska ja ainutlaatuinen päivä/yö muiden kanssa Pyhän kolminaisuuden kirkkoon. Ilmoittaudu tästä

10-Synttärit 12.11.2019

10-syntärit on tarkoitettu kaikille vuonna 2009 syntyneille lapsille. Synttäreillä on lapsille yhteistä ohjelmaa ja kakkutarjoilu.

Tapahtuma järjestetään 12.11.2019 tiistaina Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa (Kissaojantie 12). Kaikille 10 -vuotta tänä vuonna täyttäville lähetetään kutsu syntymäpäiville.

Ilmoittautuminen aukeaa noin kuukautta ennen tapahtumaa.

Outi Kuru