Varhaisnuorten tapahtumat, leirit ja retket

To 17.10.2019
Kiittäkää Herraa! Hän on hyvä.
Iäti kestää hänen armonsa. Ps. 136:1

Varhaisnuorten tapahtumat, leirit ja retket

10-Synttärit 12.11.2019

Seurakunta kutsuu kaikkia kuluvana vuonna 10 vuotta täyttäviä lapsia yhteisille kymppisynttäreille. Luvassa on mm. askartelua, kasvomaalausta ja synttärikakun syöntiä.

10-synttärit järjestetään tiistaina 12.11. klo 18-20 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa, tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan synttäreille tästä.

Varhaisnuorten leirit vuosi 2019

Varhaisnuorten leirit järjestetään Luurinmutkan leirikeskuksessa, yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa. Voit ilmoittaa lapsesi kyseiselle leirille sen alla olevasta linkistä. Leirien ajankohdat ovat:

Syyslomaleiri 21.-23.10.2019

1.-6. -luokkalaisille suunnattu lastenleiri. Leiri järjestetään yhteistyössä Kempeleen kunnan nuorisotoimen kanssa.

Joululeiri 13.-15.12.2019

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntunesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla, ilmoittautumisajan jälkeen. Leirin voi perua maksutta viimeisen ilmoittautumispäivän klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen ilmoittautumisajan jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirje lähetetään myös sähköpostiin ilmoittautumisajan jälkeen.

Tapahtumat

PERUTTU Iso kerhopäivä -teemainen toimintapäivä 25.10.2019. Tapahtuma perutaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Yökirkossa 30.11.-1.12.2019

Luvassa pimeäpiilosta, leikkimistä, musisointia, nukkumista kirkkosalissa herkuttelua unohtamatta. Tule viettämään hauska ja ainutlaatuinen päivä/yö muiden kanssa Pyhän kolminaisuuden kirkkoon. Ilmoittaudu tästä