Varhaisnuorten tapahtumat, leirit ja retket

Ke 20.2.2019
Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon. Juoskaa siis niin, että voitatte sen! 1 Kor. 9:24

Varhaisnuorten tapahtumat, leirit ja retket

Kevät 2019

10-Synttärit

10-syntärit on tarkoitettu kaikille vuonna 2009 syntyneille lapsille. Synttäreillä on lapsille yhteistä ohjelmaa ja kakkutarjoilu.

Tapahtuma järjestetään syksyllä Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa (Kissaojantie 12). Päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen aukeaa noin kuukautta ennen tapahtumaa.

Varhaisnuorten leirit vuosi 2019

Varhaisnuorten leirit järjestetään Luurinmutkan leirikeskuksessa, yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa. Leireille ilmoittautumiset avautuvat noin kuukautta ennen leirin ajankohtaa ja voit ilmoittaa lapsesi kyseiselle leirille sen alla olevasta linkistä. Leirien ajankohdat ovat:

Talvilomaleiri 4.-6.3.2019. Käy ilmoittautumassa linkin kautta mukaan! https://www.kuntapalvelut.fi/kempele/courses.php?l=fi#pos-9-17-35

Syyslomaleiri 21.-23.10.2019

Joululeiri järjestetään joulukuussa

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntunesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla, ilmoittautumisajan jälkeen. Leirin voi perua maksutta viimeisen ilmoittautumispäivän klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen ilmoittautumisajan jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirje lähetetään myös sähköpostiin ilmoittautumisajan jälkeen.

Outi Kuru