La 24.6.2017
Jumala on tehnyt teille hyvää, hän on antanut vettä taivaalta ja sadon ajallaan, hän on ravinnut teidät ja täyttänyt teidät ilolla. Ap. t. 14:17

TERVETULOA SEURAKUNNAN KERHOON!

KERHOT KEVÄÄLLÄ 2017

Haluatko saada uusia kavereita ja uuden harrastuksen? Tule kerhoihin leikkimään, laulamaan ja tutustumaan toisiin lapsiin. Kerhot ovat kaikille avoimia!

Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat, jotka ovat aktiivisia kempeleläisiä seurakuntanuoria.

• Kerhot ovat alkaneet viikolla 4.
  • Kerhot kokoontuvat kerran viikossa lukuunottamatta koulujen loma-aikoja, esim hiihtoloma ja hiljaista viikkoa. Kerhot on tarkoitettu ala-asteikäisille ja ne ovat kaikille avoimia.
  • Kokki- ja pienoismallikerhoista peritään elintarvike-/materiaalimaksu (10€). Maksu maksetaan tasarahana ja käteisellä kerhonohjaajalle.

KOKKOKANKAAN SEURAKUNTAKESKUS      (Kissaojantie 12)

Ma klo 16.30-18.00 Kokkikerho1-3lk

Ma klo 18.00-19.00 Askartelukerho

Ti klo 17.30-19.00 Kokkikerho 4-6lk

Ti klo 18.00-19.00 Askartelukerho

Ke 16.30-18.00 Kokkikerho

TO 15.30-16.15 Varhaisnuorten kuoro

Kanttori  MARJO IRJALA

To  klo 17.30-19.00  Kokkikerho

Pe klo 17.00-18.30 Kokkikerho

KESKUSTAN SEURAKUNTATALO (Tiilitie 1)

Ti 18.00-19.00 Tiistain Pelikerho

Ke klo 17.00-18.00 Pienoismallikerho

Ke klo 17.00-18.00 Musiikkikerho 3-6lk

Ke klo 17.30-19.00  Keskiviikon Kokkikerho

To klo 17.00-18.30 Torstain Kokkikerho

To klo 17.00-18.00 Torstain Pelikerho

To 18.00-19.00 Puuhakerho

Pirilän Liikuntasali:

To klo 17-18.00: Nuorten pelivuoro

Varhaisnuorten kerhot

Arki-itaisin Kokkokankaan seurakuntakeskuksen ja keskustan seurakuntatalon eteisiin saapui punaposkisia kerholaisia. Lapset ovat tulleet varhaisnuorten kerhoihin viettämään vapaa-aikaansa. Toiset leikkimään, toiset kokkailemaan - Jotkut haluavat mennä askartelukerhoihin, ja osa nauttii pienoismallien rakentamisesta ja tuunaamisesta. Osa lapsista on tullut musiikkikerhoon opettelemaan soittamaan uutta soitinta tai laulamaan, osa haluaa liikkua ja purkaa energiaa sekä osa tykkää mennä kokkailemaan suussasulavia herkkuja. Seurakunnassamme kokoontuu monenlaisia kerhoja, joissa lapset pääsevät tekemään ja kokeilemaan erilaisia asioita yhdessä toisten lasten kanssa.

Varhaisnuorten kerhoja ohjaavat seurakuntamme koulutetut nuoret, kerhonohjaajat. Ajatelkaa minkälaisen panoksen ja kuinka tärkeää työtä he vapaaehtoisina tekevät! :)

Kerhomme ovat kaikille avoimia, ja lapsi voi halutessaan osallistua moneen kerhoon. Kerhoihin on ilmoittautuminen nettisivujemme kautta, kohdassa sähköinen ilmoittautuminen ja lomakkeet. Kokkikerhoissa ja pienoismallikerhossa on elintarvike-/ materiaalimaksu (10€/kausi), mutta muut kerhomme ovat ilmaisia.

Tervetuloa jälleen kerhoilemaan, niin uudet kuin kokeneemmatkin kerholaiset!