Varhaisnuorten kerhot

Pe 19.7.2019
Sytytä silmiini valo,
älä anna minun nukkua kuolemaan,
ettei viholliseni sanoisi:
"Minä voitin hänet",
ettei vastustajani saisi iloita tappiostani. Ps. 13:4-5

Varhaisnuorten kerhot

KEMPELEEN SEURAKUNNAN KERHOT

Kerhot ovat kesätauolla

Haluatko saada uusia kavereita tai uuden harrastuksen?

Tule mukaan kerhotoimintaan ja tutustumaan muihin kerholaisiin!

Syksyn 2019 ja kevään 2020 kerhotarjonta ja ilmoittautumislinkit avataan elokuun viimeisellä viikolla. Kun ilmoitat lapsesi kerhoon, on hänelle kerhopaikka syksyksi ja kevääksi. Kerhopaikan voi perua viestillä tai sähköpostilla.

Syyskauden kerhot alkavat viikolla 36/37 (tarkentuu elokuussa) ja loppuvat viikolla 48. Kerhoja ei ole syyslomaviikolla (vko 43). Keväällä samat kerhot jatkuvat viikolla 4 ja loppuvat viikolla 19. Keväällä kerhoa ei ole talvilomaviikolla (vko 10).

Joistakin kerhoista (esim. kokkikerho, kokki- ja askartelukerho) peritään materiaalimaksu, joka on 15€ syksyllä ja 15€ keväällä. Kerhomaksusta mainitaan vielä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu suoritetaan käteisellä kerho-ohjaajille ensimmäisellä kerhokerralla. Maksujen muutoksista ilmoitetaan erikseen. Kerhoihin voit ilmoittautua kyseisen kerhon alapuolella olevasta linkistä.

Kerhotarjonta ilmoitetaan elokuun lopussa

Esimerkkejä kerhoista:

Kitarakerhossa opetellaan kitaran alkeita.

Kokki- ja askartelukerossa kokataan eriaisia suolaisia ja makeita syötäviä sekä askarrellaan vuoroviikoin.

Kokkikerhoissa opetellaan tekemään ruokaa sekä erilaisia suolaisia ja makeita syötäviä.

Outi Kuru