Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot

KEMPELEEN SEURAKUNNAN KERHOT

Syksy 2017 ja kevät 2018

Haluatko saada uusia kavereita tai uuden harrastuksen?

Tule kerhoihin leikkimään ja tutustumaan!

Kerhot ovat kaikille avoimia!

Syksyn 2017 kerhot alkavat viikolla 39 ja jatkuvat viikolle 48. Kevään 2018 kerhot alkavat viikolla 4 ja jatkuvat viikolle 17. Kerhot ja niiden aikataulut päivittyvät nettisivuillemme syyskuun alkupuolella.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja (hiihtoloma vko 10 ja syysloma vko 43) sekä hiljaista viikkoa (pääsiäistä edeltävä viikko, joka alkaa palmusunnuntaista).

Kerhot on tarkoitettu alakouluikäisille.

Joistakin kerhoista (esim. kokkikerho) peritään elintarvike-/materiaalimaksu 10€, maksusta ilmoitetaan erikseen. Elintarvike-/materiaalimaksu maksetaan tasarahana ja käteisellä kerhonohjaajalle ensimmäisellä kerhokerralla.

Varhaisnuorten kerhoja ohjaavat seurakuntamme koulutetut nuoret, kerhonohjaajat. Lapsi voi halutessaan osallistua moneen kerhoon.

Kerhoihin ilmoittautuminen on auki 4.-24.9.2017.

Anna Savuoja

Tervetuloa kerhoilemaan, niin uudet kuin kokeneemmatkin kerholaiset!