Varhaisnuoret, eli 1-7-luokkalaiset lapset

La 21.10.2017
Mitä kaikkea maailmassa onkin, ruumiin halut, silmien pyyteet ja mahtaileva elämä, se kaikki on maailmasta, ei Isästä. Ja maailma himoineen katoaa, mutta se, joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti. 1 Joh. 2:16-17

Varhaisnuoret, eli 1-7 -luokkalaiset lapset

VARHAISNUORISOTYÖ

Mitä se on?

Kempeleen seurakunnan varhaisnuorisotyön tehtävänä on kristillinen kasvatus sekä vanhempien ja koulujen tukeminen. Sen tehtävänä on antaa varhaisnuorille tietoa ja kokemuksia rakastavasta ja turvallisesta Jumalasta sekä toimimaan itseä, toisia ja ympäristöä kunnioittaen.

Varhaisnuori - Kuka hän on?

Varhaisnuori on 1-7-luokalla oleva koululainen.

Varhaisnuorten toimintaa - Millaista toimintaa?

Varhaisnuorisotyön toimintaa ovat säännölliset kerhot, kouluvierailut ja aamunavaukset, leirit, retket sekä erilaiset tapahtumat ja tempaukset.

Varhaisnuorisotyön toiminta on kaikille avointa seurakunnan toimintaa.

Anna Savuoja

Tykkää meistä Facebookissa

Varhaisnuorten kerhot

Lue lisää