Koululaisten kesäkerhot 1.-4.luokkalaisille

Ke 16.1.2019
Hän pelasti meidät pesemällä meidät puhtaiksi, niin että synnyimme uudesti ja Pyhä Henki uudisti meidät. Tit. 3:5

Koululaisten kesäkerhot 1.-4.luokkalaisille

Kempeleen seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille

(kevään 2018 luokka-asteen mukaan)

KESÄKERHOTOIMINTAA

4.- 29.6. ja 30.7.-8.8.2018 klo 9-15 maanantaista perjantaihin Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa ja Keskustan seurakuntatalolla.

Poikkeuksena kerhoa ei ole juhannusaattona pe 22.6.

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja eikä kerhoista peritä osallistumismaksua.

Kerholaisella tulee olla omat eväät mukana, kerhopisteissä on jääkaapit ja mikroaaltouuniit, ruuan säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Huoltajan tulee käydä kesäkerholaisen ensimmäisellä kerhokerralla tuomassa kerholainen ja täyttämässä henkilötietolomake. Jos huoltaja ei pääse ensimmäisellä kerralla tuomaan kerholaista, voi henkilötietolomakkeen tulostaa tältä sivulta, täyttää ja laittaa kerholaisen mukana kerhoon.

Kerhoissa ulkoillaan paljon ja toimitaan lapsilähtöisesti ajatellen sitä, että lapset ovat kesälomalla.

Ohjattua toimintaa tarjotaan päivittäin.

Lisätietoja kerhoista voi kysyä

Varhaiskasvatuksen lähiesimies Saija Kivelältä p. 040-7790375 tai saija.kivela (at)evl.fi.

docx liite

Kesäkerholaisen henkilötietolomake 2018