Koululaisten kesäkerhot 1.-4.luokkalaisille

La 25.5.2019
Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13

Koululaisten kesäkerhot 1.-4.luokkalaisille

Kempeleen seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille

(kevään 2019 luokka-asteen mukaan)

KESÄKERHOTOIMINTAA

3.- 28.6. ja 29.7.-7.8.2019 klo 9-15 maanantaista perjantaihin Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa ja Pyhän Kolminaisuuden kirkolla.

Poikkeuksena kerhoa ei ole juhannusaattona pe 21.6.

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja eikä kerhoista peritä osallistumismaksua. Huoltajan tulee täyttää kesäkerholaisesta henkilötietolomake, jonka voi täyttää etukäteen tästä. (Lomake avautuu 1.5.)

Kerholaisella tulee olla omat eväät mukana, kerhopisteissä on jääkaapit ja mikroaaltouuniit, ruuan säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Kerhoissa ulkoillaan paljon ja toimitaan lapsilähtöisesti huomioiden se, että lapset ovat kesälomalla. Kerhoista tehdään pieniä retkiä lähiympäristöön.

Ohjattua toimintaa tarjotaan päivittäin.

Lisätietoja kerhoista voi kysyä

Varhaiskasvatuksen lähiesimies Saija Kivelältä p. 040-7790375 tai saija.kivela (at)evl.fi.