Usein kysyttyä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

La 25.5.2019
Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Usein kysyttyä

Tällä sivulla vastaamme kysymyksiin, joita meille esitetään palautepalvelimen kautta.

 

Kerhojen peruminen

Kerhoja joudutaan perumaan mm. koulutuksen sekä seurakunnan työntekijöiden yhteisten työyhteisöpäivien takia silloin tällöin. Haluamme tarjota laadukasta kristillistä varhaiskasvatusta ja laadun takeena on ajantasainen koulutuksista saatava tieto. Koulutukset järjestetään arkipäivinä kouluttajista yms. asioista johtuen. Jos koulutukset järjestettäisiin iltaisin tai viikonloppuisin, ne olisivat lastenohjaajille ylitöitä, jolloin myös joudutaan perumaan kerhoja ylityövapaiden takia. Työyhteisöpäivien ajankohtiin vaikuttaa paljon myös se, että miten ko. päivät sopivat muiden työntekijöiden kalenteriin. Työyhteisöpäiviin osallistuminen on tärkeää mm. hyvän työilmapiirin takia.

Missään ei ole säädetty, että kerhoja tulee pitää esimerkiksi koulujen kanssa samalla rytmillä tai tietty määrä vuodessa. Seurakunta voi ratkaista kerhojen järjestämisen itsenäisesti ja tarkoituksen mukaisesti.

Lastenohjaajat osallistuvat päiväkerho- ja perhekerhotyön lisäksi esimerkiksi koulujen ja päivähoidon kanssa tehtävään työhön muutamia kertoja vuodessa.

Lisätietoja kerhojen perumisesta voi kysyä varhaiskasvatuksen lähiesimies Saija Kivelältä.


 

Vanhempainvartit

Vanhemmat voivat aina halutessaan kysyä aikaa vanhempainvarttiin. Kaikien esiopetukseen siirtyvien kerholaisten vanhempien kanssa pidetään vanhempainvartti tammi-helmikuussa. Muiden vanhempien kanssa tarvittaessa ja vanhempien niin halutessa. Lastenohjaajat keskustelevat mielellään lapsen asioista vanhempien kanssa.