Perhekerhot

Suuret ovat meidän Herramme teot,
niistä me saamme iloita. Ps. 126:3

Perhekerhot

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin kotona lapsia hoitavat aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee usein seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Perhekerhotoiminta on ns. matalankynnyksen toimintaa: siihen ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla kun sinulle ja perheellesi sopii ja perhekerhotoiminta on maksutonta. Perhekerhotoiminta toimii muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen kokoontumisiin vaikuttavat peruutukset ja loma-ajat löytyvät kohdasta ajankohtaista kerhoissa.

Perhekerhot kaudella 2017 - 2018

Kerhot kokoontuvat klo 9.30 - 11

Kerhopäivät:

Tiistai          Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Keskiviikko Kokkokankaan seurakuntakeskus

Torstai        Keskustan seurakuntatalo

Kokkokankaan seurakuntakeskus

Perjantai     Perhepäivähoitajien ja hoitolasten ryhmä

Kokkokankaan seurakuntakeskus

klo 9.15-10.45 (Huom. aika!)