Perhekerhot

Jeesus sanoo:
"Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut." Joh. 10:14

Perhekerhot

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin kotona lapsia hoitavat aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee usein seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Perhekerhotoiminta on ns. matalankynnyksen toimintaa: siihen ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla kun sinulle ja perheellesi sopii ja perhekerhotoiminta on maksutonta. Perhekerhotoiminta toimii muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen kokoontumisiin vaikuttavat peruutukset ja loma-ajat löytyvät kohdasta ajankohtaista kerhoissa.

Perhekerhot kokoontuvat kaudella 2016-2017 seuraavan aikataulun mukaan:

• Tiistaisin klo 9.30-11 keskustan seurakuntatalolla, ohjaajina Hannele Haataja ja Mari Hattunen
  • Keskiviikkoisin 9.30-11 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa, ohjaajina Eila Pelttari ja Hilkka Vasala
  • Keskiviikkoisin klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksella, ohjaajina Tanja Helenius ja Tuula Pyykkönen
  • Torstaisin klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksella, ohjaajina Sari Korhonen ja Tuula Pyykkönen
  • Perjantaisin klo 9.15-10.45 perhepäivähoitajien perhekerho Kokkokankaan seurakuntakeskuksella, ohjaajina Satu Alaluusua ja Aila Törmikoski

Painotteisen perhekerhot (erillinen ilmoittautuminen)

• Tiistaisin klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksella musiikkipainotteinen perhekerho, ohjaajina Satu Alaluusua ja Enni Ravander