Perhekerhot

muista minua,
osoita ikiaikaista hyvyyttäsi. Ps. 25:6

Perhekerhot

HUOMIO!!!! Keskustan seurakuntatalon perhekerho siirtyy Pyhän Kolminaisuuden kirkkoon ke 6.2. lähtien

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin kotona lapsia hoitavat aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee usein seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Perhekerhotoiminta on ns. matalankynnyksen toimintaa: siihen ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla kun sinulle ja perheellesi sopii ja perhekerhotoiminta on maksutonta. Perhekerhotoiminta toimii muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen kokoontumisiin vaikuttavat peruutukset ja loma-ajat löytyvät kohdasta ajankohtaista kerhoissa.

Yhteisvastuu-Onnenpyörä perhekerhoissa viikoilla 12 ja 13, osallistuminen 2 euroa/pyöräytys, tuotto yhteisvastuun hyväksi:

* Kirkon perhekerho ke 20.3.

* Kokkokankaan perhekerhot ti 26.3. ja to 28.3.