Perhekerhot

La 22.9.2018
Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa!
Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan,
ja niin maa palauttaa kuolleet elämään. Jes. 26:19

Perhekerhot

Perhekerhot starttaavat syyskauden viikolla 36 ja kokoontuvat seuraavan aikataulun mukaan

- Tiistaisin klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa

- Keskiviikkoisin klo 9.30-11 Keskustan seurakuntatalolla

- Torstaisin klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin kotona lapsia hoitavat aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee usein seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Perhekerhotoiminta on ns. matalankynnyksen toimintaa: siihen ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla kun sinulle ja perheellesi sopii ja perhekerhotoiminta on maksutonta. Perhekerhotoiminta toimii muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen kokoontumisiin vaikuttavat peruutukset ja loma-ajat löytyvät kohdasta ajankohtaista kerhoissa.