Ajankohtaista kerhoissa

La 21.10.2017
Mitä kaikkea maailmassa onkin, ruumiin halut, silmien pyyteet ja mahtaileva elämä, se kaikki on maailmasta, ei Isästä. Ja maailma himoineen katoaa, mutta se, joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti. 1 Joh. 2:16-17

Ajankohtaista kerhoissa

Tällä sivulla tiedotetaan ajankohtaisista asioista päivä- ja perhekerhoissa.

Sunnuntaina 1.1o. Mikkelinpäivän perhemessu Pyhän Kolminaisuuden kirkossa klo 10, päiväkerholaiset esiintyvät ja myymme messun päätteeksi päiväkerholaisten tekemiä enkelikortteja Kambodzhan-nimikkokohteemme hyväksi hintaan 0,50 euroa/kortti.

Kerhoihin liittyviä aikatauluja:

Viikko 42        Kerhotoiminta peruttu Kotikirkkoviikon takia

Viikko 43        Kerhotoiminta peruttu Syysloman takia

8.11.               Kerhotoiminta peruttu työyhteisön koulutus-

päivän takia

Viikko 49       Syyskauden viimeiset kerhokerrat

Viikko 50       Jouluvaellus Kokkokankaalla

Viikko 51       Jouluvaellus Pyhän Kolminaisuuden kirkossa

Viikko 2         Kerhotoiminta alkaa joulutauon jälkeen

Viikko 10       Talviloma

Viikko 20       Kevätkauden viimeiset kerhot

Viikko 21       Kerhojen retkiviikko

Kaikki kaudelle 2017 - 2018 päiväkerhoihin 5.8.2017 mennessä ilmoittautuneet lapset pääsevät mukaan kerhoihin. Kerhokirjeet postitetaan viikolla 33.

Uusien päiväkerholaisten vanhempien kanssa järjestetään aloituskeskustelu kerhotaipaleen alkaessa. Vuonna 2018 esiopetuksen aloittavien päiväkerholaisten vanhempien kanssa järjestetään vanhempainvartti tammi-helmikuussa 2018 esiopetukseen siirtymisestä. Lastenohjaajat tiedottavat näistä tarkemmin kerhokauden aikana.