Lapset ja perheet

osoita ikiaikaista hyvyyttäsi. Ps. 25:6

Lapset ja perheet

Lapsiparkki

Lapsiparkki  kokoontuu Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa päiväkerhon tiloissa keskiviikkoisin klo 9.00-11.30 ja se on maksutonta. Parkki on tilapäistä lastenhoitoa 1-6v lapsille ja siellä toiminta on vapaata leikkiä ja lasten perushoitoa, mukaan voi ottaa pieinet eväät jotka syödään leikin välissä.

Parkin kokoontumisajankohdat ovat 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 13.2., 20.2., 27.2., 13.3., 20.3., 27.3., 3.4., 10.4., 24.4., 8.5.. Parkkiin ilmoittautuminen on viimeistään edellisenä päivänä. Parkissa ohjaajina ovat Sari Korhonen puh.0400 279883 ja Tuula Pyykkönen puh. 044 7790028.

Rakas Jeesus siunaa meitä,

anna meille enkeleitä.

Siivillänsä meitä peitä.

Älä meitä koskaan heitä.

Lapset ja perheet sivuilta löytyy tietoa Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatuksen toiminnasta: päiväkerhoista,koululaisten kesäkerhoista perhekerhoista, pyhäkoulusta ja perhetapahtumista.Lapset ja perheet sivustolta löytyy myös materiaalia päivähoidon katsomuskasvatuksen toteuttamiseen. Materiaalisivustolle lisätään materiaalia kirkkovuoden mukaisesti.

Ajankohtaista kerhoissa sivustolta löytyvät tärkeät, ajankohtaiset asiat kaikissa kerhomuodoissa. Seurakunnan tapahtumakalenterista löytyvät myös kerhotiedot.

Varhaiskasvatuksen toimisto:

Varhaiskasvatuksen lähiesimies

Saija Kivelä

p. 040 - 7790 375

saija.kivela(at)evl.fi **@**

Ajankohtaista kerhoissa

Tällä sivulla tiedotetaan ajankohtaisista asioista päivä- ja perhekerhoissa. Lue lisää

Päiväkerhot

Seurakunta tarjoaa päiväkerhotoimintaa 3-5- vuotiaille lapsille kolmessa eri kerhopisteessä. Lue lisää

Perhekerhot

Kokkokankaan seurakuntakeskus

perjantai klo 9.15-10.45 ( perhepäivähoitajien ja hoitolasten ryhmä) Lue lisää