Lapset ja perheet

Su 25.6.2017
Jeesus sanoo:
"Juuri sitä, mikä on kadonnut, Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan." Luuk. 19:10

Lapset ja perheet

Rakas Jeesus siunaa meitä,

anna meille enkeleitä.

Siivillänsä meitä peitä.

Älä meitä koskaan heitä.

Lapset ja perheet sivuilta löytyy tietoa Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatuksen toiminnasta: päiväkerhoista,koululaisten kesäkerhoista perhekerhoista, pyhäkoulusta ja perhetapahtumista.Lapset ja perheet sivustolta löytyy myös materiaalia päivähoidon uskontokasvatuksen toteuttamiseen. Materiaalisivustolle lisätään materiaalia kirkkovuoden mukaisesti.

Ajankohtaista kerhoissa sivustolta löytyvät tärkeät, ajankohtaiset asiat kaikissa kerhomuodoissa. Seurakunnan tapahtumakalenterista löytyvät myös kerhotiedot.

Varhaiskasvatuksen toimisto:

Varhaiskasvatuksen lähiesimies

Saija Kivelä

p. 040 - 7790 375

saija.kivela(at)evl.fi **@**

Varhaiskasvatuksen ja perhetyön pappi

Päivi Ollikainen

p. 044 - 7790 063

paivi.ollikainen(ät)evl.fi

Ajankohtaista kerhoissa

Tällä sivulla tiedotetaan ajankohtaisista asioista päivä- ja perhekerhoissa. Lue lisää

Päiväkerhot