Keskustan seurakuntakeskus

La 21.9.2019
Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. 1 Joh. 4:9

Keskustan seurakuntakeskus

Kartta

Kempeleen keskustassa sijaitsevassa kiinteistössä osoitteessa Tiilitie 1 sijaitsee seurakuntasali sekä kolme kokous- ja pienryhmätilaa. Nämä kaikki tilat ovat vuokrattavissa joko yhdessä juhlapalveluidemme kanssa tai omatoimikäyttöön.

Rakennus on valmistunut vuonna 1966 ja sitä on laajennettu vuosina 1969,1988 ja 1999.

Seurakuntasalissa on kokoaikaiset tuoli- ja pöytäpaikat 80 henkilölle ja lisäjärjestelyin tilat toimivat 100 henkilölle. Vuokraushinnasto alla olevana liitteenä.

Keskustan seurakuntakeskuksessa on myös kolme kokous- ja pienryhmätilaa Ilonpisara, Toppelius ja Wirkkala. Tilat toimivat erinomaisesti myös juhlakäytössä joko yksittäin tai yhdistettynä.

Vuokraushinnat:

Ilonpisara 62 €/vuokrauspäivä/tilaisuus. Maksimihenkilömäärä 15.

Toppelius 62 €/vuokrauspäivä/tilaisuus. Maksimihenkilömäärä 17.

Wirkkala 62 €/vuokrauspäivä/tilaisuus. Maksimihenkilömäärä 11.

Vuokraustiedustelut:

Kirkkoherranvirasto p. 08-5614 500, kempeleen.seurakunta(at)evl.fi